Over ons

Wie kan ons beter omschrijven dan onze eigen klantjes? 

15 (!) jaar geleden ben ik voor het eerst binnengegaan bij Beauté Naturelle voor behandeling van een wratje op voet en ontharing op gelaat en sindsdien is er geen maand meer voorbij gegaan dat ik niet bij Dominique langs ga! Ik kan bij haar ook steeds terecht voor een voetreflexologie, wegwerken van blokkades in hals en rug (via een energetische massage/cupping) behandeling van moeilijke nagels, gelaatsbehandeling en verzorging van mijn huid, alsook advies over huid problemen, en zo veel meer. Ze leerde me als geen ander dat schoonheid vanbinnen begint. Ik kan met zekerheid zeggen: een diamant zoals  Dominique vind je geen twee keer!! Élise VG

"Dominique, een echte miracle worker. De eerste keer dat ik bij haar kwam was ik zenuwachtig, eerder afwachtend - zo een energetische behandeling was namelijk helemaal nieuw voor me. Maar het gesprek ging vanzelf - Dominique, met haar authentieke, zonnige en oprecht geïnteresseerde houding, was een knak in me gerust stellen. Ook was ik helemaal onder de indruk over hoe goed dat ze me aanvoelde ... Spot on gewoon! Ondertussen ga ik al 1,5 jaar regelmatig bij Dominique langs voor energetische behandelingen, soms al eens aangevuld door een leuk verwennerij of zelfzorg momentje (gezichtsbehandeling, nageltjes verzorgen, ...). En steeds vertrek ik met meer energie en kracht dan bij aankomst, alsof haar zonnestraaltjes mij mee opladen. Ook opvallend is hoeveel wijsheid en kennis Dominique heeft over een hele waaier aan onderwerpen: zelfliefde, zelfzorg, relaties, opvoeding, natuurlijke producten, astrologie, energetische stenen, dieren, planten ... En ga zo maar door. Als ik zie hoe mijn houding in het leven het voorbije 1,5 jaar gegroeid is dankzij haar coaching en behandelingen, kan ik haar alleen maar 100% aanraden!"
~ Tine W

Dominique is 1 van de liefste,warmste en positiefste dame dat ik ooit ontmoet heb. Ze heeft de gave om zonder zelf iets te zeggen te kunnen verwoorden wat er in je omgaat als je zelf de juiste woorden niet vindt. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf na jaren ploeteren heb terug gevonden, ik helemaal ben opengebloeid en mijn zelfvertrouwen heb terug gevonden. Tijdens de coaching voelt ze aan waar jij nood aan hebt. Aan de hand hiervan kiest ze voor dialoog, voetreflexologie, cupping, kleurtherapie, massage, healing, aromatherapie ... Haar hulpmiddelen zijn eindeloos.
Dankzij de hulp van haar lieftallige paarden krijg je net dat tikkeltje meer inzicht in jezelf en hoe je je innerlijke kracht kan terugvinden zodat je deze kan meenemen in je dagdagelijkse leven. Dominique is dan ook volledig in sink met haar paarden. Zij uiten je (onbewuste) gevoelens waardoor Dominique hun gedrag tijdens de coaching kan vertalen in woorden. Echt teamwork!
Na elke coaching voel ik me lichter,herboren, vol kracht en heb ik het gevoel dat ik niet alleen sta in deze wereld als hooggevoelige persoon.

Anne-Sophie V.

 

Zo lief! dank je ...